Toegankelijk

YourFund biedt de ultieme oplossing om uw vastgoedproject geheel of deels te financieren.

Eenvoudig kapitaal

Eenvoudig toegang tot kapitaal door crowdfunding.

Transparantie

Naast het financieringsluik is een crowdfunding campagne uiteraard de perfecte marketing voor uw vastgoedproject.

AANMELDEN

Via ons gespecialiseerd crowdfunding platform kan u uw financieringsaanvraag om samen op een veilige manier te investeren in vastgoed op een eenvoudige wijze indienen. Dit neemt slechts enkele minuten tijd in beslag. Via de Quickscan kan u ons alle informatie bezorgen over uw bedrijf, het vastgoedproject en de financiële instrumenten die u nodig heeft om uw project te realiseren. Al deze gegevens geven ons een accuraat beeld over het doel dat u wil bereiken met uw project. Bovendien kunnen wij u op basis van deze informatie op een adequate, eenvoudige en professionele wijze advies op maat geven om uw investeringsproject te laten slagen.

PROJECT SCREENING

Wanneer wij uw aanvraag verwerkt hebben, nemen wij contact met u op om uw project in detail te bespreken en de mogelijkheden met betrekking tot de financieringsbenodigdheden in kaart te brengen. Samen met u stellen wij alles in het werk om uw project succesvol te maken. Tijdens deze screeningsfase worden ook al uw vragen beantwoord, zodat wij uw op maat gemaakte financieringstraject kunnen opstarten.

Vanaf hier begint de financieringsperiode voor uw project!

FINANCIERING PERIODE

Zodra uw project is goedgekeurd en al uw wensen zijn ingevuld, zal uw project gepubliceerd worden. YourFund zal alles in gereedheid brengen om uw project succesvol en optimaal te financieren.

VERKRIJGING FINACIERING EN BEGIN ONDERNEMEN

Nadat het doelbedrag voor uw project is behaald, de hypotheekrechten op het project zijn ingeschreven en de contracten zijn ondertekend, wordt de financiering voor uw vastgoedproject u ter beschikking gesteld. Vanaf dit moment kan uw project definitief uit de startblokken schieten. Samen met alle investeerders zullen wij de ontwikkelingen van uw vastgoedproject op de voet blijven volgen.

HOUD ONS MAANDELIJKS OP DE HOOGTE

Van zodra u de financiële middelen heeft gekregen om uw project te verwezenlijken, dient u ons op systematische wijze op de hoogte te houden van de evoluties van uw vastgoedproject. Op deze manier kunnen wij de investeerders in uw project informeren over de ontwikkelingen, zodat ook zij zich betrokken partij blijven voelen nadat zij een financieel engagement met uw bedrijf zijn aangegaan. Daarnaast zal u maandelijks, per kwartaal of jaarlijks (die periodiciteit kiest u geheel zelf) rendementen aan de investeerders uitkeren.

Begin uw eigen project!

 • YourFund is geen bank

  Al enige tijd staan de Nederlandse banken niet te springen om financieringen in vastgoedprojecten te verstrekken. Vele banken weren namelijk nieuwe kredietverstrekkingen en lopende financieringen komen regelmatig bij de afdeling Bijzonder Beheer terecht. Door die vaste protocollen, die de dag van vandaag de bankensector in ons land domineren, worden dergelijke projecten vaak tegenhouden. Maar gelukkig hoeft uw verhaal daar niet te eindigen en zijn er nog andere veilige alternatieven voor handen.
  Zo biedt YourFund dé oplossing om kwalitatief goede projecten alsnog van een financiering te voorzien. U krijgt snel duidelijkheid op een transparante manier en tevens de kans om tussentijds boetevrij af te lossen.

 • Diverse vastgoedprojecten

  Bij YourFund staan wij open voor alle mogelijke soorten vastgoedprojecten. Een (her)financiering van een bestaand investeringsproject, de aankoop van een nieuw project of een (her)uitwerking van een vastgoedproject.

 • Financieren op maat

  YourFund biedt de ultieme oplossing om uw vastgoedproject geheel of deels te financieren. Daar waar banken slechts gedeeltelijk financieren, kan u bij YourFund terecht om uw vastgoedproject perfect op uw maat te laten financieren.
  Door ons uitgebreid netwerk van zowel internationale als Nederlandse vermogende partijen, kunnen wij u ook optimaal begeleiden om de aanvullende financiering voor uw project te verwerven.

 • Uitstekende marketing

  Naast het financieringsluik is een crowdfunding campagne uiteraard de perfecte marketing voor uw vastgoedproject. Wij zorgen er namelijk voor dat uw project en uw onderneming met al zijn diverse facetten in de schijnwerpers komen te staan. Alle investeerders zijn ambassadeur van uw project en dragen zo mee bij aan uw (toekomstig) succes.

Bekijk de Crowdfunding hoogtepunten van 2017 + 5 gratis investeer tips!