Toegankelijk

Investeer al in een vastgoed project vanaf €100

Risicospreiding

Risicospreiding verhogen door te investeren in meerdere objecten.

Transparantie

Geen verborgen kosten, het beleggingsrendementen wordt altijd online getoond na aftrek van de kosten.

AANMELDEN

U aanmelden als investeerder is eenvoudig en gratis. U krijgt direct toegang tot diverse vastgoedprojecten en dit tegen een zeer aantrekkelijke rente. YourFund maakt voor u een gepersonaliseerde selectie en biedt u enkel en alleen de beste projecten aan op zijn platform.

BEKIJK & INVESTEER IN UW VASTGOEDPROJECT

Geregistreerde leden hebben direct toegang tot alle vastgoedprojecten en ontvangen een gedetailleerde beschrijving per project. Wanneer u een vastgoedproject heeft geselecteerd, kan u onmiddellijk via ons platform investeren in het door u uitgekozen project.

WACHT TOT HET DOELBEDRAG WORDT BEHAALD

Ieder project heeft een eigen doelbedrag en u dient uw investering pas over te maken van zodra dit bedrag behaald is. Wanneer dit het geval is, maakt u uw gelden over op een derdenrekening van een gecertificeerde notaris die onder toezicht staat van DNB. Zodra het volledige bedrag op deze rekening staat, wordt de lening aan de projectontwikkelaar verstrekt.

BEHEER UW VASTGOED INVESTERINGEN ONLINE

Als investeerder bij YourFund heeft u beveiligd toegang tot het online investeerdersdashboard waar u alle zaken zoals rendement, nieuwsupdates en documenten met betrekking tot uw vastgoedinvestering(en) eenvoudig, veilig en overzichtelijk kan beheren en opvolgen.

Schrijf u nu in!
 • U hoeft niet rijk te zijn om te investeren in de vastgoedsector

  Bij YourFund heeft u de unieke mogelijkheid om eenvoudig met een klein bedrag op een veilige manier te investeren in een project naar keuze. Voorheen was dit slechts weggelegd voor professionele beleggers en vermogende particulieren. Maar YourFund maakt deze directe beleggingen in de vastgoedsector nu toegankelijk voor iedereen. Daarin schuilt ook onze grootste troef.

 • Beurzen crashen, maar bakstenen blijven

  Bakstenen geven absolute zekerheid want ze verdwijnen namelijk niet zomaar. Het fantastische aan investeren in vastgoed zijn de hypothecaire zekerheden en het rendement die daarmee gepaard gaan. Beurzen kunnen crashen, maar stenen hebben een blijvend karakter. Uw investering heeft bij YourFund altijd een toegevoegde waarde.

 • Kwalitatieve projecten

  Uitsluitend projecten van professionele partijen komen in aanmerking voor een financiering bij YourFund. Alle projecten en de daaraan verbonden organisaties zijn op voorhand gescreend en voorzien van een risicoclassificatie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de projecten.

 • Direct en transparant inzicht in uw resultaten

  Zodra u heeft geïnvesteerd zijn uw resultaten zichtbaar in uw eigen vastgoedportefeuille. Hierdoor heeft u bij YourFund ten allen tijde inzicht in uw beleggingsresultaten. Net zoals bij beleggen in aandelen kunt u alles ten alle tijden nauwkeurig op de voet volgen en dit in een transparant kader.

Bekijk de Crowdfunding hoogtepunten van 2017 + 5 gratis investeer tips!